09919475341 info@drjafari.net
دکتر رزیتا جعفری / متفرقه / دارو برای کرونا
مدت زمان مطالعه ۳ دقیقه
ماوراطب دکتر رزیتا جعفری

دارو برای کرونا

دارو برای بیماری کرونا

هیچ دارویی که مورد تائید سازمان غذا و داروی آمریکا باشد برای جلوگیری از بیماری کووید ۱۹ وجود ندارد. در حال حاضر تنها اقدامات پیشگیرانه و کنترلی برای بیماری کووید ۱۹ و درمان های مراقبتی برای مبتلایان به این بیماری که شامل دستگاه اکسیژن و تهویه هوای محیط است، در حال انجام است. دستورالعمل های موقتی برای مدیریت بیماری کووید ۱۹ توسط وزارت بهداشت و درمان به مردم ارائه می شود که لازم است به آن ها عمل شود.

دارو برای کرونا

رمدزیویر یا Remdesivir

رمدزیویر یا Remdesivir یک داروی تزریقی است که به صورت داخل وریدی تزریق می شود و با انجام یکسری اقدامات ضد ویروسی، تکثیر ویروس را متوقف می کند و در آزمایشاتی که درباره این دارو و اثر آن بر روی ویروس سارس انجام شده، به این نتیجه رسیدند که برای ویروس کرونا هم می تواند موثر باشد.
زنان باردار و کودکان کمتر از ۱۸ سال که به کووید ۱۹ مبتلا شده اند، هم می توانند از این دارو استفاده کنند.

دکتر رزیتا جعفری، متخصص گوش و حلق و بینی در فرمانیه از روش های جراحی نوین و سریع برای درمان بیماری های گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن استفاده می کند. برای مشاوره و تعیین وقت قبلی با شماره های ۲۶۱۱۸۱۰۷ تماس بگیرید . برای ارتباط با پزشک به اینستاگرام مراجعه کنید.

داروی هیدروکسی کلروکین

این دارو را می توان به صورت خوارکی تجویز کرد. داروی هیدروکسی کلروکین برای درمان مالاریا و برخی بیماری های التهابی موثر بوده است.هیدروکسی کلروکین در آزمایشاتی که انجام گرفته است برای پیشگیری از بیماری سارس کووید ۲ و درمان بیماری کووید ۱۹ خفیف، متوسط و شدید به کار می رود.
البته همچنان نیاز به انجام آزمایشات بیشتری است و در صورتی که عوارضی از این داروها مشاهده شود لازم است که تمامی موارد به سازمان غذا و داروی آمریکا گزارش شود.
چندین داروی ضد ویروس دیگر در تحقیقات بالینی که در مورد روش های درمانی صورت گرفته است، در حال بحث و بررسی است. استفاده از پلاسمای خون در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هم در سازمان غذا و داروی آمریکا در حال بررسی و آزمایش است.

نتیجه گیری

استفاده از هر دارویی در حال حاضر نمی تواند باعث پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ شود ولی برای مبتلایان به کووید ۱۹ می توان با استفاده از برخی داروها به کاهش علائم و کنترل بیماری کمک کرد.
منبع : https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/therapeutic-options.html

 

**اگر شما کاربران گرامی  به دنبال متخصص گوش و حلق و بینی خوب در تهران هستید ما لینک مربوطه را به شما پیشنهاد می کنیم.

دکتر رزیتا جعفری

دکتر رزیتا جعفری

متخصص گوش ، حلق و بینی , متولد تهران , تمام دوران تحصیلی ام تا دیپلم درتهران سپری شده است. سپس دوره پزشکی عمومی خود را در کاشان با رتبه دو ازمون پرانترنی به پایان رساندم (سال1382) سپس در رشته جراحی گوش وحلق وبینی وسروگردن دانشگاه یزد مشغول به تحصیل شده و پس از پایان تخصص(1388) دوره طرح خود را در شهر زاهدان وشهرستان مرند وسپس دربیمارستان مسیح دانشوری دانشگاه شهید بهشتی به پایان رساندم. دوره فلوشیپی رینولوژی خودرا در دانشگاه شهید بهشتی طی کرده وپس از پایان ان به جهت انجام متمرکز تر اعمال جراحی قاعده جمجمه دربیمارستان امام حسین دراین بیمارستان مشغول بکار شدم.
برچسب ها:
مقالات مرتبط

پولیپ بینی

پولیپ بینی توده های اضافی داخل بینی است که در اثر رشد زیاد لایه پوشاننده داخلی ( مخاط بینی) می باشد. پولیپ بینی باعث مسدود شدن مجاری بینی می شود که فرد را دچار مشکلات...

مراقبت های بعد از عمل جراحی پولیپ بینی

مراقبت های بعد از عمل جراحی پولیپ بینی

بسیاری از افراد، تجربه پولیپ بینی را داشته اند که به وسیله جراحی پولیپ بینی آن را درمان کرده اند. اما چیزی که در بهبود سریع تر و نتیجه بهتر پس از جراحی وجود دارد،...

سرطان حنجره

سرطان حنجره

حنجره اندامی است که سبب می شود تا فرد در آن بتواند صحبت کند صدای وی با این عضو به صدا درآید. این عضو از بدن که حدود 5 سانتی متر طول و عرض دارد، در بین گلوی بالا و راه...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *