09919475341 info@drjafari.net
دکتر رزیتا جعفری / بینی / مراقبت های بعد از جراحی بینی
مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه
ماوراطب دکتر رزیتا جعفری

مراقبت های بعد از جراحی بینی

مراقبت-های-بعد-جراحی-بینی

برای اینکه بتوانید از جراحی زیبایی بینی نتیجه قابل قبولی را دریافت کنید باید مراقبت های بعد از عمل را به خوبی انجام دهید. در واقع بعد از جراحی شما باید به خوبی از بینی خود مراقبت کنید تا لطمه ایی به بینی وارد نشده و دوره بهبودی خود را به خوبی بگذارند و ورم بینی تا حد زیادی از بین برود تا شما بتوانید نتیجه جراحی بینی خود را مشاهده کنید . پس در نتیجه انجام دادن مراقبت های بعد از عمل در نتیجه جراحی می تواند تا حدود زیادی موثر باشد .

برخی از نکات در اینجا ذکر شده است که بهتر است شما به آنها بهای بیشتری بدهید

  • در روز های اول بعد از عمل تنها استراحت داشته باشید و یا اینکه برای تحرک خود بهتر است از انجام دادن هر گونه فعالیت سنگین خودداری کنید و یا اینکه به پیاده روی اروم بپردازید.می توانید در روز های اول هر شش ساعت یک بار از کمپرس سرد استفاده کنید .
  • نکته ایی که باید توجه زیادی به آن داشته باشیم رژیم غذایی شما بعد از عمل است در واقع شما نباید به هیچ عنوان به بینی و یا صورت خود فشار وارد کنید تنها از مایعات استفاده کنید و از انجام هر گونه فعالیتی که به بین شما فشار وارد می کند بپرهیزید.برای مثال با عینک زدن ،بینی باید وزنی را تحمل کند که همین امر می تواند خوب شدن بینی را کند تر کند و به هیچ عنوان در این روزها پیشنهاد نمی شود.
  • در هنگام خواب زیر سر خود را بلند کنید این کار به کم شدن تورم بینی شما کمک می کند .
  • چسب بینی از پر اهمیت ترین قسمت های بعد از عمل است که می تواند باعث بهبود فرم بینی شما شود .
  • چسب بینی باعث می شود پوست بینی بر روی استخوان ها و غضروف های بینی بچسبد .
  • به دلیل اقداماتی که بر روی بینی انجام گرفته است ممکن است شما احساس پری بینی داشته باشید که به دلیل وجود خون ها و مواد خشک شده  باشد .می توانید با سرم های شست و شو بینی خود را هر چند ساعت یک بار از هر گونه مواد زائد تمیز کنید .
  • بهتر است بعد از عمل با جراح بینی خود در ارتباط باشید

مراقبت های بعد عمل بینی

مراقبت هایی برای بعد عمل بینی وجود دارد که اگر رعایت شود می تواند دوره نقاهت را کم تر کند :

روز اول

همیشه تا ۲۴ ساعت پس از بیهوشی، باید بیمار را همراهی کرد.

درد و حالت تهوع

بعد از جراحی بینی، همچنان به دلیل مصرف دارو و بیهوشی احساس خواب آلودگی خواهید کرد. سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید. در صورت احساس درد یا تهوع، داروی مناسب را از پرستار درخواست کنید.

خوردن و آشامیدن

هنگامی که احساس بیداری بیشتری می کنید، جرعه جرعه آب بنوشید، اما از خوردن و آشامیدن سریع خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تهوع یا استفراغ شود.

نحوه خوابیدن پس از جراحی بینی

هفته اول

برای اینکه به بینی خود فشار نیاورید، از بلند کردن اجسام سنگین، زور زدن یا انجام کارهای سنگین خانه خودداری کنید. از فشار آوردن و ضربه زدن به بینی اجتناب نمایید.

پس از جراحی الکل مصرف نکنید. الکل ممکن است میزان گرفتگی بینی شما را افزایش دهد و اگر با هر دارویی که ممکن است مصرف می کنید مخلوط شود ممکن است مضر باشد.

تا هفت روز پس از جراحی سیگار نکشید. سیگار کشیدن دیواره بینی شما را تحریک می کند و باعث سرفه می شود که ممکن است باعث خونریزی بینی شود.

آنتی بیوتیک ها

مصرف منظم آنتی بیوتیک ها امری بسیار مهم است. در حالت نرمال، برای بهبود حال توسط آنتی‌بیوتیک‌ها و کاهش خطر ناراحتی معده، توصیه می‌شود دو بار در روز از پروبیوتیک‌ها (مانند اکتیمل، یاکولت، کپسول‌ها و غیره) استفاده کنید که تعادل میکروب‌ها را در داخل روده حفظ می‌کنند.

اگر با آنتی‌بیوتیک‌ها مشکل دارید، مانند بثورات، اسهال یا استفراغ، مصرف آن‌ها را متوقف کنید.

داروهای مسکن

مصرف مسکن در طول دوره بهبودی اجباری نیست، اما بسیاری از بیماران آن را مفید می دانند.

برخی از مسکن ها می توانند باعث ایجاد احساس سبکی در شما شوند، بنابراین ترجیح داده می شود فقط از مقداری استفاده کنید که احساس راحتی می کنید.

خوابیدن

در طول ۲ هفته اول بسیار مهم است که از خوابیدن به پهلو و جلو خودداری کنید، زیرا می تواند استخوان های پل بینی را جابجا کند.

هنگام دراز کشیدن یا خوابیدن سر خود را با چند بالش نگه دارید. این کمک می کند تا هرگونه ترشح از بینی شما به راحتی از جلوی بینی خارج شود. می توانید به آرامی هر گونه ترشح را پاک کنید، اما سوراخ های بینی خود را نیشگون نگیرید. همچنین به کاهش تورم صورت کمک خواهد کرد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]
دکتر رزیتا جعفری

دکتر رزیتا جعفری

متخصص گوش ، حلق و بینی , متولد تهران , تمام دوران تحصیلی ام تا دیپلم درتهران سپری شده است. سپس دوره پزشکی عمومی خود را در کاشان با رتبه دو ازمون پرانترنی به پایان رساندم (سال1382) سپس در رشته جراحی گوش وحلق وبینی وسروگردن دانشگاه یزد مشغول به تحصیل شده و پس از پایان تخصص(1388) دوره طرح خود را در شهر زاهدان وشهرستان مرند وسپس دربیمارستان مسیح دانشوری دانشگاه شهید بهشتی به پایان رساندم. دوره فلوشیپی رینولوژی خودرا در دانشگاه شهید بهشتی طی کرده وپس از پایان ان به جهت انجام متمرکز تر اعمال جراحی قاعده جمجمه دربیمارستان امام حسین دراین بیمارستان مشغول بکار شدم.
برچسب ها:
مقالات مرتبط
آنژیوفیبروم بینی

آنژیوفیبروم بینی

آنژیوفیبروم رایج ترین تومور بینی است که خوش خیم بوده تومور خوش خیم در ناحیه پشت بینی، سینوس ها و قاعده جمجمه است. بیشترین احتمال بروز این تومور در افراد بین سنین 7 تا...

پرواز بعد از عمل بینی خطرناک است؟

پرواز بعد از عمل بینی خطرناک است؟

جراحی بینی که یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی است، هر روزه طرفداران بیش تری را به خود جذب می کند. زمانی که برای بهبودی پس از جراحی عمل رینوپلاستی لازم است، معمولا دو...

التهاب مخاط بینی

التهاب مخاط بینی

التهاب مخاط بینی نوعی از بیماری می باشد که در پی بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی ایجاد می شود. در صورتی که این بیماری تا یک هفته به طول انجامد خود به خود درمان می...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *